Werken bij TAO?

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken bij TAO?

Yen verdienen?

Japans restaurant TAO is op zoek naar nieuw talent.

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een sociale collega met ervaring in de horeca. Je bent representatief, gastvrij, enthousiast en flexibel. Je bezit verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken. Daarnaast is het belangrijk dat ook onder druk je onze gasten op een persoonlijke wijze een bijzondere avond kunt geven.
Voor ons restaurant vinden de belangrijkste dagen vanzelfsprekend in het weekend en op feestdagen plaats. Het is dus essentieel dat je ook op deze dagen beschikbaar bent.

Medewerkers Take-out
In de take-out ben je samen met een klein team verantwoordelijk voor het klaarmaken van de take-away bestellingen. 

Medewerkers bediening
Je bent verantwoordelijk voor het opnemen, serveren, afruimen en afrekenen van bestellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de serviceverlening binnen de diverse afdelingen. Horeca ervaring is hier een pre. 

Medewerkers bar 
Een kopje koffie, Gin Tonic, fles wijn of een iets fris... als barmedewerker is het jouw verantwoordelijkheid onze gasten van drinken te voorzien en te zorgen voor een optimale belevenis. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een fijne werksfeer in een jong en bruisend bedrijf

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien

  • En als laatste maar zeker niet minder belangrijk, wij vinden persoonlijke aandacht voor onze gasten en een goede sfeer in het team essentieel. Dit maakt de baan vooral ook ontzettend leuk en geeft je echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een team. 

Ben je een sushiliefhebber en spreekt onze vacature je aan? Stuur jouw CV + motivatie naar info@restauaranttao.nl en hopelijk zien we je dan snel op gesprek!

Share our website