Reserveer online

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Reserveer online

Geachte gast,

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, heeft het RIVM nieuwe richtlijnen gepubliceerd met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19). Op 1 juni mag de horeca in Nederland met richtlijnen weer open. Dit is natuurlijk ontzettend fijn nieuws maar wij weten helaas nog niet of wij op 1 juni ook daadwerkelijk weer de deuren van ons restaurant gaan openen. Op het huidige moment vinden wij het, ook met de richtlijnen, nog te risicovol voor zowel de gezondheid van onze gasten als dat van ons personeel. 
Op dit moment zijn wij met ons hele team naar creative oplossingen aan het kijken om toch in juni onze gasten weer te kunnen verwelkomen op een verantwoorde manier.
Maar hoe graag wij onze deuren weer zouden willen openen, blijft iedereens gezondheid het belangrijkste.
Om deze reden is het nog niet mogelijk te reserveren voor de aankomende tijd
Mocht u nu al zin hebben in sushi, elke donderdag tot en met zondag onze Take-out weer open. Op de pagina Take-out vindt u hierover alle informatie.

Verder melden wij op onze website de meest actuele informatie over wanneer ons restaurant weer .

Wij wensen u allen een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Team Tao

Hieronder kunt u online uw reservering invoeren.


Door een online reservering te maken gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze Privacyverklaring (AVG) en die van Resengo. Gaat u hier niet mee akkoord neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op.

 

 

 

Share our website